Een nieuwe stap!

Vanaf 1 november is Bureau Mathilde een feit. Mijn eigen onderneming. Als adviseur en omgevingsmanager ga ik aan de slag in de wereld van water, infra en gebiedsontwikkeling.

Ik blijf mijn rol als omgevingsmanager in de Nieuwe Driemanspolder en het MIRT Onderzoek A28 met veel plezier invullen. Ook het avontuur bij Dunea, waarin Fabrice Luijten (Veranderbrigade) en ik de organisatie begeleiden bij hun nieuwe visie en koers, gaat door. Binnenkort meer over deze projecten.

Bureau Mathilde geeft mij ook de ruimte voor nieuwe projecten en kansen. Ik ben beschikbaar voor kopjes koffie om meer te vertellen over mijn plannen. Hopelijk tot gauw!

This Post Has One Comment

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply